general

  • ۰
  • ۰

 

مشاور حقوقی بیمه افراد را که اطلاعات کافی در رابطه با حقوق خود ندارد را آگاه میکند.مشاوران حقوقی بیمه که در این حوزه فعالیت می‌کنند تمام هدفشان این است که افراد را از برخی قوانین بیمه که ممکن است در قراردادهای کاری خود نادیده گرفته شود مطلع کنند.در ادامه با مرکز مشاوره حقوقی تلفنی چیتگران همراه باشید.

خدمات مشاور حقوقی

به طور کلی برای بسیاری از امور مثل محاسبه و دریافت دیه، دریافت خسارت از شرکت بیمه، بیمه زنان خانه‌دار، مشاغل آزاد و مشاوره موارد حقوقی بیمه تأمین اجتماعی و قانون کار مثل شرایط بازنشستگی و بررسی میزان سنوات می‌توان از مشاوره حقوقی بیمه استفاده کرد. برای مشاوره بیمه آنلاین رایگان با ما در ارتباط باشید.

برای یک سری از مسائل لازم است حتماً به مشاور حقوقی بیمه مراجعه کنید، مثل:

  1. شرکت بیمه از بررسی مشکل و پرونده بیمه شما خودداری می‌کند.
  2. بیمارستان خصوصی از پرداخت هزینه‌های درمانی فردی که دچار مشکل شده است خودداری می‌کند.
  3. در صورتی که شما تصادف کرده‌اید و مدرکی مثل بیمه‌نامه یا گواهی‌نامه به همراه ندارید و فرد شاکی قصد طرح شکایت را دارد.

مهارت ها ی مشاور حقوقی بیمه

1. یک مشاور حقوقی خوب باید توانایی گرفتن تصمیم درست و به موقع در شرایط حساس را داشته باشد.

2. باید به همه‌ی قوانین مرتبط حقوقی به خصوص بیمه تجربه و تسلط کافی داشته باشد.

3. باید صادق، امین و متعهد باشد، و در نگهداری شواهد و اسناد و مدارک مراجعینش کوشا باشد.

4. و در آخر باید توانایی تجزیه و تحلیل مسائل مختلف را داشته باشد.

فعالیت های مشاوران حقوقی بیمه

  • امور پژوهشی: برای این کار، مشاور حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی در رابطه با موضوع مورد پژوهش می‌پردازد و سپس گزارش یا پیشنهادهایی در آن خصوص ارائه می‌کند که گاهی پژوهش‌های انجام شده خصوصا در ارگان‌های دولتی می‌تواند با طی تشریفات لازم منجر به پیشنهاد لایحه قانونی جدید یا تغییر و تفسیر قوانین موجود شود.
  • امور قراردادها: برای قراردادهایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی، یکی از طرفین آن است، مشاور حقوقی بررسی‌های لازم را انجام می‌دهد و نکات مهم را بیان می‌کند؛ برخی اوقات در بعضی از شرکت‌ها قراردادها صرفاً با تأیید و امضای مشاور حقوقی به توافق نهایی می‌رسد.
  • امور دعاوی: شرکت‌ها در طول دوره‌ی فعالیت خود ممکن است درگیر دعاوی گوناگونی شوند که در این دعاوی یا نقش خواهان (طرح‌کننده‌ی دعوا) را دارند یا نقش خوانده (کسی که دعوایی علیه او طرح شده است). گاهی اوقات شرکت‌ها به‌جای اینکه برای این دعاوی به عقد قرارداد با وکیل دادگستری مبادرت کنند، از مشاورین حقوقی خود بهره می‌برند تا یا لوایح موردنیاز را تهیه و تدوین کنند یا در صورت داشتن پروانه‌ی وکالت، خود به‌عنوان وکیل شرکت وارد عمل شوند.

.

 

  • ۰۰/۰۴/۲۱
  • pani hk

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی